UKK

Kysymyksiä ja vastauksia

MAKSUT

K: Kuinka suuri kausimaksu on?

V: Vesipeto- ja hai- ryhmien vuosi jakautuu syys- ja kevätkauteen. Yhden kauden kausimaksu on 155€. Koko vuoden maksu on yhteensä 310€.

K: Onko kerhoissa muita maksuja?

V: Kyllä. Kausimaksun lisäksi maksetaan uimahallille uintimaksu, uimahallin hinnaston mukaan.

K: Olemme mukana ensimmäistä kertaa. Lapsemme kokemus on, että kerho on vielä hänelle liian haastava, eikä hän halua enää jatkaa. Olemmeko maksaneet koko kausi- tai varausmaksun turhaan? 

V: Ette. Ensikertaisille on aina Vesipedoissa ollut mahdollisuus tutustua/kokeilla toimintaa. Jos juniori tekee ”tenän” tai olette sitä mieltä, että toiminta ei ole sitä mitä ajattelitte, voidaan kausi-/varausmaksu paluttaa kokonaisuudessaan. Ota silloin yhteyttä Tommi Kähköseen puh. 050-3512988 ja sovi asiasta. Kokeilu kattaa maksimissaan 2 ensimmäistä käyntikertaa ja koskee ensimmäistä kertaa mukana olevia.

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

K: Ilmoittauduimme ryhmään, miten pitkäksi aikaa sitouduimme toimintaan?

V: Yhdeksi syys- tai kevätkaudeksi kerrallaan (puoleksi vuodeksi).

K: Pitääkö ilmoittautuminen tehdä erikseen syys- ja kevätkaudelle?

V: Ei. Ilmoittautuminen tehdään vain syksyllä uuden kauden alkaessa. Kevätkaudelle kerholaiset siirtyvät automaattisesti, mikäli eivät erikseen ilmoita lopettavansa syyskauden jälkeen.

K. Miten ilmoittautuminen tapahtuu?

V: Ilmoittautuminen tehdään netissä, sivustolla www.uimala.fi. Ilmoittaumisajankohtana sivustolle avataan oma sivu ilmoittaumista varten. Sivulta löytyy lomake, minkä täyttämällä ilmoittaudutaan mukaan toimintaan.
Uimalalla ei ole ns. älykästä ilmoittatumisjärjestelmää, joka laskisi ilmoittautujien määrän. Tämän takia ilmoittatuminen on ajoittain pois käytöstä, kun tilannetta tarkistetaan. Uimalan facebook toimii silloin informaatiokanavana, jonka kautta tiedotetaan milloin ilmoittatuminen on taas mahdolista.
Lisäksi Uimalan sivuistolle tulee ryhmän perään ilmoitus TYÄNNÄ, mikäli maksimi määrä ilmoittautujia on ryhmässä. Tähän ryhmään ei sen jälkeen voi enää ilmoittauta. Ryhmä myös poistuu ilmoittautumislomakkeen valikosta.

VARUSTEET

K: Mitä varusteita kerholainen tarvitsee?

V: Vesipeto-ryhmissä tarvitaan uima-asun ja uimalasien lisäksi maskia, snorkkelia ja räpylöitä. Ne voi hankkia Uimalan kautta tai ostaa itse. Lisää informaatiota varusteista löydät täältä.
Kun harjoittelemme pelastautumista kerholainen tarvitsee vaatteita, joilla voi uida altaassa. (T-paita, shortsit tai pitkät housut, sukat) Joskus myös hypyissä voimme käyttä t-paitaa vaimentamaan iskua veteen mahdollisten ”plätsien” varalta.

K: Voiko uimalaseja, maskia, snorkkelia tai räpylöitä lainata kerholta?

V: Kyllä. Kerhon varusteista löytyy muutamia uimalasejalaseja, maskeja, snorkkeleita ja räpylöitä. Niiden tarkoitus on paikata kerholaisen varusteita, mikäli ne ovat unohtuneet kotiin. Näin kaikki saadaan mukaan tekemään sukelluskerran harjoituksia, eikä kukaan jää paitsi opetuksesta. Tarkoitus on, että jokaisella kerholaisella on omat henkilökohtaiset varusteet.

 

 

SAIRASTUMISET JA TAPATURMAT

K: Lapsellemme sattui tapaturma tai häellä oli pitkä sairastelujakso. Hän joutuu sen takia olemaan pois usean kerran kerhotoiminnasta. Onko kyseisiä kertoja mahdollista jotenkin korvata tai saada niistä hyvitys?

V: Kyllä ja ei. Jos tapaturma tai sairaus on luonteeltaan sellainen, että se estää lapsen osallistumisen toimintaan yli 5 peräkkäiseksi kerraksi ottakaa silloin yhteys Tommiin. Asiat sovitaan perheen kanssa tapauskohtaisesti.
Lyhyitä 1-2 kerran sairaspoissaoloja ei korvata.

K: Olemme pitkällä lomamatkalla, jonka takia lapseltamme jää kerhokertoja väliin. Voiko käynnit jotenkin korvata?

V: Ei. Perheen omista menoista johtuvia poissaoloja ei korvata.